Håndverkertjenester

Vi tar både nybygg, tilbygg og rehabiliteringsoppdrag i hele Bergen.

 Med stor bredde i våre kunnskaper, tilbyr din tid kvalitetsarbeid innenfor håndverks- og byggtjenester. Alt fra små enkeltoppdrag til omfattende byggeprosjekter engasjerer vi oss i - det er bare å ta kontakt for en uforpliktende prat, en gratis befaring og et konkurransedyktig pristilbud. 

Din tid er en totalentreprenør

  som tar hånd om prosessen fra A til Å. Sammen planlegger vi ditt prosjekt, og gir deg én kontaktperson å forholde deg til. Vi leverer alle nødvendige tjenester, og vi har både rørleggere, murere, tømrere, taktekkere, elektrikere og flisleggere tilgjengelig for å bistå deg med alle dine behov. 

Snekker & tømrertjenester

 vi kan gi konkurransedyktige priser på snekker- og tømrertjenester av svært høy kvalitet. Vi kan reparere, foredle og videreutvikle alle dine eiendeler og/eller eiendommer laget av tre, samt bistå med oppførsel av nye etter ønske - det være seg vegger, bygg, garasje, anneks, rehabilitering av store leiegårder, små kjellerleiligheter med mer. Snekkerarbeid må gjøres skikkelig og nøyaktig - profesjonalitet, presisjon, arkitektur og godt håndverk er nøkkelord for oss. 

Rehabiliterings og oppussingstjenester

 

Våre rehabiliterings- og oppussingstjenester er mange og omfatter blant annet malingsarbeider, taklegging, utskiftning av dører/vinduer, apparatinstallasjoner, koordinering av elektrisk arbeid samt rørlegging (autoriserte samarbeidspartnere), montering av ventiler, gulvarbeid, systemforbedringer m.m. Rehabilitering og oppussing krever planlegging og vi har spesialister på området. Vårt arbeid er vår stolthet, og vi leverer det kunden vil ha til avtalt fastpris.

Din tid er kjent som en "one-stop-shop". I dette ligger det at vi tar prosjektet fra begynnelse til slutt dersom kunden ønsker det. Vår store bredde i fagkompetanse gjør at vi er spesielt dyktige på komplette rehabiliteringer av enkeltrom så vel som komplette leiligheter og bygårder. I nær dialog med våre arkitekter og andre støttespillere på rør og elektro loser vi prosjektet hele veien - gjerne på rekordtid.

Kjøkken og bad

 Vi utfører fullstendig renovering, bygging eller reparasjon av ditt kjøkken og bad. Vi stiller opp for gratis, ikke-bindende befaring og gir råd og veiledning som tilfredsstiller våre kunders behov og ønsker. Vi tar hensyn til din stil, preferanser samt budsjett, og sikrer en løsning som faller i smak. 

Utvendig & innvendig malingstjenester

 Enten det dreier seg om innendørs eller utendørs vegger, dører, tak, møbler eller vinduer, kreves det maling. Ingen prosjekt er for store for oss, og heller ingen for små - vi tar oss av malingsarbeidet på en faglig korrekt måte. Våre malere har lang erfaring og en forkjærlighet for yrket, som sikrer at arbeidet utføres riktig. Vi holder selv nødvendig verktøy og utstyr for utførelse av oppdrag - det eneste du som kunde trenger å gjøre er å bestemme hvordan sluttresultatet skal bli, selvfølgelig i samråd med våre erfarne prosjektledere som følger opp arbeidet fra A til Å. 

 Vi er opptatt av god kommunikasjon med kunden helt fra planlegging til ferdig prosjekt så vi sørger for et resultat både kunden og vi kan være stolte av. Vi er også løsningsorienterte og ser ofte smarte løsninger på de ulike utfordringene kunden måtte ha.